sju halsdukar knutna och upplagda på ett runt vitt bord, färgerna är rosa, svart, mörkblå, gul, vit, röd och grå på ett vitt bord
Termohalsduk i slät stickad ull för barn
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Termohalsduk i slät stickad ull för barn

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna ullhalsduk är perfekt för att hålla dina småttingar varma hela vintern. Den är tillverkad av mjuk, värmande stickad ull och finns i en mängd olika enfärgade färger. Välj mellan klassiska färger eller något ljusare som rosa eller lila. Halsduken är också lätt och kan enkelt träs över en kappa eller jacka.
Matériau

COTON

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Termohalsduk i slät stickad ull för barn

Den enfärgade stickade värmehalsduken i ull för barn är ett viktigt tillbehör för att hålla din lilla prinsessa varm och mysig under vintermånaderna.

Den här termoscarfen för barn är inte bara praktisk utan också en mångsidig modeaccessoar.

Den autentiska stickade halsduken!

Svep in dina små i värme med vår termohalsduk. Denna mjuka och mysiga halsduk är tillverkad av stickad ull i en enfärgad modell och är den perfekta accessoaren för kyliga dagar. Termohalsduken håller dina barn varma och bekväma hela dagen, oavsett om de leker i snön eller springer ärenden med dig.

Den är också ideal att bära under en jacka för extra värme. Välj bland flera färger för att matcha ditt barns vintergarderob.

sju halsdukar knutna och upplagda på ett runt vitt bord, färgerna är rosa, svart, mörkblå, gul, vit, röd och grå på ett vitt bord

En färg för varje outfit!

Den här mysiga halsduken är perfekt för att hålla de små varma hela vintern lång. Tillverkad av termiskt stickad ull och i enkel färg är den både praktisk och elegant. Halsduken kan även maskintvättas för enkel skötsel.