Mörkrosa basebollkeps mot vit bakgrund i lätt vinkel
Justerbar mörkrosa basebollkeps för barn
295,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Justerbar mörkrosa basebollkeps för barn

295,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi introducerar den mörkrosa basebollkepsen för barn! Denna snygga och trendiga keps är perfekt för att låta ditt barn visa upp sin unika stil. Den mörkrosa färgen är perfekt för att sätta färg på alla outfits, och den justerbara remmen gör att den alltid kommer att sitta bekvämt.
Matériau

COTON,POLYESTER

Lavage

Ne pas laver en machine
Laver délicatement à l'eau à 30 °C, suspendre pour sécher, ne pas repasser, ne pas nettoyer à sec

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Justerbar mörkrosa basebollkeps för barn

Och den söta designen kommer garanterat att bli en succé hos dina småttingar. Oavsett om de ska till fotbollsplanen eller bara njuta av en fin dag utomhus, har vår justerbara vita basebollkeps för barn dem täckta.

Tyget i rosa är mjukt och andas.

För bra skydd mot solen!

Letar du efter en snygg och praktisk basebollkeps till din lilla vän? Då behöver du inte leta längre än till vår mörkrosa basebollkeps för barn!

Den här basebollkepsen är tillverkad av slitstarka och bekväma material och är perfekt för vardagsbruk. Den har ett justerbart band för perfekt passform och en livfull mörkrosa färg som garanterat kommer att sticka ut.

Och stil!

Den här söta och trendiga kepsen är perfekt för din lilla flicka och kommer garanterat att ge en färgklick till alla outfits. Den mörkrosa basebollkepsen är tillverkad av bomull och har ett justerbart band för en bekväm och personlig passform.

Den vackra rosa nyansen kommer dessutom att sticka ut från mängden. Oavsett om hon är på väg till lekplatsen eller hejar på sitt favoritlag kommer din lilla flicka att se bra ut i denna eleganta basebollkeps.