Mörkbrun basebollkeps mot vit bakgrund i lätt sned vinkel
Justerbar brun basebollkeps för barn
295,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Justerbar brun basebollkeps för barn

295,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna justerbara bruna basebollkeps är perfekt för barn som gillar att leka utomhus. Det ventilerande tyget håller dem svala och bekväma, medan det justerbara bandet ger perfekt passform. Dessutom kommer den snygga designen garanterat att dra blickarna till sig från alla andra barn i grannskapet.
Matériau

COTON,POLYESTER

Lavage

Ne pas laver en machine
Laver délicatement à l'eau à 30 °C, suspendre pour sécher, ne pas repasser, ne pas nettoyer à sec

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Justerbar brun basebollkeps för barn

Och den söta designen kommer garanterat att bli en succé hos dina småttingar. Oavsett om de ska till fotbollsplanen eller bara njuta av en fin dag utomhus, har vår justerbara vita basebollkeps för barn allt de behöver.

Detbruna tyget är mjukt och andas.

För bra skydd mot solen!

Den här justerbara bruna basebollkepsen är perfekt för barn som älskar att spela boll! Den ventilerande meshen baktill håller dem svala, medan det böjda brättet ger dem optimaltsolskydd.

Den här kepsen är tillverkad av hållbara material och är gjord för att hålla länge – vilket innebär att din lilla busunge kommer att kunna bära den match efter match. En cool och sportig stil på den här kepsen gör den till en bravardagsaccessoar.

Och stil!

Letar du efter den perfekta basebollkepsen till din lilla buse? Då behöver du inte leta längre än till vår bruna justerbara basebollkeps för barn!

Den här gulliga kepsen är precis vad ditt barn behöver för att visa sin laganda på matchdagen. Den bruna nyansen är perfekt för att matcha alla outfits, och det justerbara bandet garanterar en bekvämoch personlig passform.