Mörkgrå basebollkeps mot vit bakgrund i lätt sned vinkel
Justerbar mörkgrå basebollkeps för barn
295,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Justerbar mörkgrå basebollkeps för barn

295,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi presenterar vår helt nya basebollkeps för flickor! Denna charmiga mörkgrå keps är perfekt för flickor och har ett justerbart band för att ge en bekväm och säker passform. Oavsett om ditt lilla barn är på väg till fotbollsplanen eller bara leker i trädgården.
Matériau

COTON,POLYESTER

Lavage

Ne pas laver en machine
Laver délicatement à l'eau à 30 °C, suspendre pour sécher, ne pas repasser, ne pas nettoyer à sec

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Justerbar mörkgrå basebollkeps för barn

Och den söta designen kommer garanterat att bli en succé hos dina småttingar. Oavsett om de ska till fotbollsplanen eller bara njuta av en fin dag utomhus har vår justerbara vita basebollkeps för barn allt de behöver.

Tyget igrått är mjukt och andas.

För bra skydd mot solen!

Letar du efter en ny basebollkeps till ditt barn? Kolla in vårjusterbara mörkgrå basebollkeps för barn! Den här snygga och praktiska kepsen är perfekt för att hålla solen borta från ditt barns ögon när de leker utomhus.

Den mörkgrå färgen är perfekt för barn som vill secoola och trendiga ut, och den justerbara remmen gör att den alltid kommer att sitta perfekt. Oavsett om ditt barn är på väg till lekplatsen eller hänger med kompisarna är den här basebollkepsen ett bra val.

Mörkgrå basebollkeps mot vit bakgrund i lätt sned vinkel
Mörkgrå basebollkeps mot vit bakgrund i lätt sned vinkel

Och stil!

Letar du efter den perfekta flickkeps för din lilla flicka? Kolla in vår justerbara mörkgrå basebollkeps! Denna hållbara och snygga keps är perfekt för alla årstider, och det justerbara bandet garanterar en komfortabel och åtsittande passform.

Dessutom är den mörkgrå färgen perfekt för att matcha alla outfits.