Ett par snödrottningsstrumpor för flickor
4 par vinterstrumpor i bomull för flickor
181,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

4 par vinterstrumpor i bomull för flickor

181,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vintern och kylan är på väg! Så skydda din lilla pirat från kylan och missa inte hennes vinterstrumpor i bomull! Snödrottningen, Disneyprinsessan eller Mimmi? Ge henne dessa varma, söta strumpor som hon kommer att älska!
Nom de marque

Disney

Saison

Printemps et automne

Sexe

Unisexe

Matériau

Coton

Nom de Département

Enfants

Type D'article

Chaussette

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

4 par vinterstrumpor i bomull för flickor

Designad med ett mjukt, tjockt och ultravarmt tyg som håller din dotters små fötter varma hela dagen lång. Så vänta inte längre, utan välj dessa 4 par vinterstrumpor för flickor och ge henne en bekväm vinter!

Hon kommer att be dig att ta med hennes vänner över varje helg för att ha pyjamaspartyn och visa upp sina strumpor.

Riktiga prinsessstrumpor!

Våra girl’s cotton winter socks är perfekta för kalla dagar under vintersäsongen. De är tillverkade av mjuk, varm bomull, vilket gör dem bekväma att bära.

Våra strumpor passar små flickors fötter perfekt. De 4 paren vinterstrumpor i bomull för flickor finns tillgängliga i din lilla prinsessas favorituniversum. Välj hennes favoritvärld och gör henne lycklig!

Ett par snödrottningsstrumpor för flickor

Varm och bekväm

Våra par vinterstrumpor i bomull för flickor är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det gäller skola, sport eller fritid. Strumporna är bekväma och varma och tillverkade i ett ultramjukt material. Strumporna finns i en mängd olika ljusa, iögonfallande färger, vilket gör dem perfekta för din lilla flickas garderob.