Vinterhandskar i mjuk ull med ett sött kaninmotiv för små flickor i olika färger
Vinterhandskar i mjuk ull med söt kanindesign för små flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Vinterhandskar i mjuk ull med söt kanindesign för små flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck våra otroliga par vinterhandskar i mjuk ull med ett sött kaninmotiv för små flickor. Vinterhandskar i mjuk ull med ett sött kaninmotiv för flickor är perfekta för kalla dagar. Din dotter kommer att älska att kunna bära dessa vinterhandskar som är supermjuka och bedårande för kallt väder.
Matériau

Laine

Taille

15x6cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vinterhandskar i mjuk ull med söt kanindesign för små flickor

Det söta kaninmotivet ger handskarna en lekfull och bedårande touch, vilket gör dem oemotståndliga för unga flickor.

Kaninen är fint broderad på varje handske, med noggranna detaljer som ger liv åt det charmiga lilla djuret. Din lilla flicka kommer att älska att visa upp sina nya handskar för vänner och familj, och de kommer säkert att bli ett samtalsämne på vinterutflykter.

Handske för flickor

Våra vinterhandskar i ull är mjuka och varma, med ett sött kaninmotiv med en fluga på toppen.

Perfekt för kalla dagar eller lek ute i snön! Din lilla flicka kommer att älska att kunna bära detta par handskar hela vintern för att hålla henne varm.

Mjuka vinterhandskar i ull med ett sött kaninmönster för små flickor är det perfekta valet för att hålla din lilla flickas händer varma under de kalla månaderna. Handskarna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och sköna att bära, samtidigt som de ger ett utmärkt skydd mot kyla.

I mjuk, varm ull

De mjuka vinterhandskarna i ull med ett sött kaninmönster för små flickor är perfekta för de kalla snöiga dagarna.

De är tillverkade av mjuk, varm ull, vilket gör dem bekväma att bära. Kaninmotivet är mycket sött och kommer att falla små flickor i smaken.

Dessa handskar är också mycket praktiska. De är lätta att ta på och av tack vare den elastiska designen, så att ditt barn kan ta på och av dem utan hjälp. Dessutom är de tillräckligt lätta för att kunna bäras hela dagen utan att kännas klumpiga eller begränsande.