Katthårborste för flickor, transparent lila med kattmotiv. Bra kvalitet och mycket moderiktig.
Katthårborste för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Katthårborste för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Flickor behöver rätt verktyg för att se bra ut. Denna katthårborste för flickor är ett viktigt tillbehör för att styla trassligt hår. Dessutom är den rolig att använda tack vare den vackra designen och det söta kattmotivet. Det är en perfekt present till småflickor och tonårstjejer som älskar katter.
Matériau

ABS

Modèle

Chat

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Katthårborste för flickor

Hårborsten med kattmotiv för flickor är ett måste för alla små prinsessor som gillar att ta hand om sitt hår och samtidigt visa sin kärlek till kattdjur.

Den här hårborsten är inte bara praktisk, utan också extremt söt med sitt bedårande kattmotiv. Oavsett om det är efter badet eller före sängen, kommer denna hårborste att göra styling roligt och enkelt.

Hårborste med rundade toppar för flickor

Den här flickhårborsten är ett stylingverktyg som kan användas på alla hårtyper, oavsett om de är lockiga, raka eller raka. Den har rundade spetsar för att undvika att skada ditt barns hår.

Hårborsten med kattmotiv för flickor är en rolig och praktisk skönhetsaccessoar som kommer att tilltala både små flickor och tonåringar.

Borsten har ett ergonomiskt handtag tillverkat av slitstark plast som är lätt att greppa och hantera.

Katthårborste för flickor, transparent lila med kattmotiv. Bra kvalitet och mycket moderiktig.
Katthårborste för flickor, transparent lila med kattmotiv. Bra kvalitet och mycket moderiktig.

Hårborste för flickor med handtag

Den här hårborsten för flickor har ett ergonomiskt handtag för ett enkelt grepp. Det blir enkelt för ditt barn att lära sig hur man stylar håret på egen hand.

Kattmotivet på handtaget ger en söt och rolig touch till den övergripande looken. Borstens strån är mjuka och smidiga, utformade för att reda ut håret utan att bryta eller skada det.

De glider lätt genom håret och eliminerar trassel och friss på nolltid. Borsten är lämplig för alla hårtyper, oavsett om de är fina, tjocka, lockiga eller raka.