Hårkam till en liten flicka på ett bord med en liten blomsterdekoration
Hårkam för liten flicka
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Hårkam för liten flicka

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi vet alla hur viktigt det är att ta hand om barns hår. Det är därför vi har tagit fram den här hårkammen för små flickor, ett verktyg som används för att främja ditt barns hälsa. Den finns i en rad olika färger som du kan välja mellan.
Tranche d'âge

0 à 36 mois

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hårkam för liten flicka

Hårkammen för små flickor är ett viktigt skönhetstillbehör för spirande unga prinsessor. Kammen är designad med omsorg och finess och är speciellt anpassad till små flickors fina, känsliga hår, vilket ger en smärtfri och njutbar stylingupplevelse.

Den här hårkammen för små flickor har också en bedårande och lekfull design, med färgglada mönster och illustrationer av sagofigurer som kommer att glädja små prinsessor.

Ergonomisk hårkam för flickor

Den här hårkammen för flickor har en ergonomisk design som gör den praktisk och lätt att använda. Den lilla storleken gör att ditt barn kan hålla den i handen utan problem.

Den lilla flickans hårkam är ett viktigt tillbehör för alla små prinsessor som älskar att ta hand om sitt hår.

Den här kammen är tillverkad av högkvalitativa material och är stark och hållbar, men ändå lätt och enkel att hantera för små händer. Den har fina tänder med mellanrum som hjälper till att reda ut tovor utan att dra i håret, för skonsam borstning som inte gör ont.

Prisvärd hårkam för flickor

Den här hårkammen för flickor är billig och även perfekt för barn som precis har lärt sig att ta hand om sitt eget hår. Den är tillverkad av högkvalitativ, slitstark plast.

Den här kammen är också mycket praktisk att använda, tack vare sin ergonomiska form som passar handens form perfekt. Den kan användas i vått eller torrt hår och är lämplig för alla hårtyper, oavsett om det är rakt, lockigt eller vågigt.