Prinsesshårborste för flickor i ask.
Prinsesshårborste för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Prinsesshårborste för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Innan du går och lägger dig kan du dra några penseldrag genom din lilla flickas hår för att göra henne ännu vackrare. Det är därför vi har tagit fram denna prinsesshårborste för flickor. Den är mycket tilltalande för små barn och har en härlig design som skiljer den från andra hårborstar.
Tranche d'âge

4-12 ans

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsesshårborste för flickor

Hårborsten med prinsessmönster för flickor är en helt bedårande och funktionell skönhetsaccessoar som kommer att glädja alla spirande små prinsessor. Med sin charmiga design och omsorgsfulla detaljer är denna hårborste speciellt utformad för att fånga unga flickors fantasi och förflytta dem till en sagovärld.

Prinsessmotivet på hårborsten är helt enkelt förtrollande. Färgglada illustrationer med eleganta prinsessor, majestätiska slott och glittrande kronor pryder borsthandtaget och ger varje borstdrag en touch av magi.

Ergonomisk hårborste för flickor

Den här hårborsten är lätt och din lilla flicka kommer säkert inte att ha några problem med att använda den. Den är också mycket praktiskt tack vare sin ergonomiska handled, som gör den lätt att hålla i.

Hårborsten med prinsessmönster för flickor är ett måste för alla små flickor som vill känna sig som prinsessor.

Hårborsten är utformad med en vacker och elegant design som inkluderar prinsessmotiv som kronor, slott, vagnar och balklänningar.

Prinsesshårborste för flickor i ask.

Solid hårborste för flickor

Även om denna hårborste för flickor är billig är den mycket robust och tillverkad av plast. Det är ett hållbart tillbehör som du vill investera i.

Den här hårborsten är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och skonsam mot din lilla flickas hår, men ändå robust och hållbar för daglig användning.

Borstens strån är mjuka och flexibla, vilket gör det enkelt att reda ut knutar och tovor utan att orsaka smärta eller obehag.