Söta rosa hårspännen med Patrol Patrol-figurer för flickor
Gulliga hårspännen med Paw Patrol-figurer för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Gulliga hårspännen med Paw Patrol-figurer för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är några söta Paw Patrol hårspännen som din dotter kan använda för att sätta upp håret på ett gulligt sätt. Dessutom finns hårspännena i Patrols färger, så din dotter kan välja en färg som matchar hennes favoritkaraktär.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Gulliga hårspännen med Paw Patrol-figurer för flickor

De bedårande Pat Patrol-figurspännena för flickor är det perfekta valet för att lägga till en touch av stil och nyckfullhet till din lilla prinsessas frisyr. Dessa hårspännen är inspirerade av de berömda figurerna från den animerade Pat Patrol-serien och är noggrant utformade för att tilltala små flickor som älskar dessa hundhjältar.

De ger en touch av färg och skoj till alla outfits, oavsett om det är för en dag i skolan, ett födelsedagskalas eller en familjeutflykt. Dessutom är dessa hårspännen säkra och barnvänliga.

Hårspänne för flickor

Du behöver alltid hårspännen för att få din dotters hår att se bra ut. De här är speciella eftersom de är Patrol-spännen.

De bedårande Pat Patrol-figurspännena för flickor är en rolig och färgglad håraccessoar som kommer att glädja små flickor som är fans av den berömda animerade serien.

Dessa hårspännen är utformade för att ge en touch av nyckfullhet till alla frisyrer, oavsett om det är en hög hästsvans eller en låg bulle.

25288-04f7dc.jpeg

Hårtillbehör för flickor

Dessa Girl’s Barrettes från Patrol Patrol, som är designade efter karaktärerna, är en nästan obligatorisk accessoar att ha i din dotters väska, eller till och med på flera olika ställen.

Dessa Girl’s Barrettes är designade efter karaktärerna

Varje hårspänne är dekorerat med en annan Patrol Patrol-karaktär, t.ex. Chase, Marshall, Skye, Ruben, Rocky, Zuma och Everest. De klara färgerna och de noggranna karaktärsdetaljerna gör dessa hårspännen verkligt unika och tilltalande för barn.