Hårborste med rött band från Mimmi till en flicka på ett bord med en bok
Mimmi Pigg Hårborste med rött band för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Mimmi Pigg Hårborste med rött band för flickor

340,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Minnies fans kommer att bli förtjusta i denna vackra hårborste, med Minnies berömda röda band präglat på borsten. Även piggarna på borsten är i Mimmis färger och är väl utformade för styling. Viktig accessoar i din dotters necessär.
Matière

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mimmi Pigg Hårborste med rött band för flickor

Hårborsten Minnie med rött band för flickor är en bedårande och funktionell accessoar som kommer att glädja spirande små prinsessor. Hårborsten är speciellt utformad för att ta hand om barns känsliga hår, samtidigt som den ger en touch av stil och finurlighet till deras dagliga rutin.

Borsten har mjuka, smidiga strån som lätt glider genom håret utan att dra eller orsaka smärta. Den reder effektivt ut knutar och trassliga hårstrån så att håret blir slätt, silkeslent och lätt att styla.

Minnie band kam

Här är en hårborste som du alltid kommer att behöva ha till hands för din dotter, hon behöver alltid göra sitt hår, och så tack vare Minnie, det kommer att bli lättare. Tänk på det för semestern som kommer upp, det är en användbar och söt liten present.

Hårborsten Minnie med rött band för flickor är ett måste för alla små flickor som älskar att ta hand om sitt hår.

Den här borsten är utformad för att vara enkel att använda och behaglig att ta på, vilket gör den till det perfekta verktyget för att reda ut håret utan smärta.

Hårborste med rött band från Mimmi till en flicka på ett bord med en bok

Snygg Minnie-borste

Ännu en vacker Minnie hårborste till din dotter! Så vacker att hon kommer att vilja ha den överallt och hela tiden i sin handväska.

Borsten är dekorerad med ett glänsande rött band, prytt med en liten svart rosett som ger en touch av stil till helheten. Borstens handtag är också dekorerat med bilder av Mimmi Pigg, den ikoniska Disney-karaktären, som kommer att glädja fans av den berömda musen.

Borsten är dekorerad med ett glänsande rött band, prytt med en liten svart rosett som ger en touch av stil till ensemblen