Ett par rosa handskar med kaninmotiv på ovansidan, liggande
Tjocka, varma handskar för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tjocka, varma handskar för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Under vintersäsongen är det viktigt att skydda din lilla flickas händer från kylan. Detta par tjocka, varma handskar för flickor är tillverkade av bomull, perfekt för att hålla din lilla flickas fingrar varma hela vintern. Du kan välja mellan en mängd olika färger. Den originella designen kommer dessutom att tilltala de flesta små flickor.
Matière

Coton

Âge

3 à 10 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjocka, varma handskar för flickor

Dessa tjocka, varma handskar för flickor är det perfekta valet för att hålla din lilla prinsessas händer varma under de tuffa vintermånaderna. Handskarna är tillverkade av högkvalitativa material och ger ett överlägset skydd mot bitande kyla och dåligt väder.

Den eleganta och feminina designen är speciellt framtagen för att tilltala unga flickor, med bedårande mönster och ljusa färger som ger en touch av stil till alla outfits.

Söta handskar för flickor

Detta par handskar kan vara den perfekta presenten till flickor mellan 3 och 10 år. De är så varma att din dotter inte kommer att vilja skiljas från dem.

Den här modellen är väldigt söt med sitt kanintryck och en liten pompom. Din lilla flickas händer kommer att vara täckta av ett mjukt, varmt material, samtidigt som de är färgglada.

Dessa tjocka, varma handskar för flickor är det perfekta tillbehöret för att hålla din lilla prinsessas händer varma under kalla vinterdagar.

Dessa handskar är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att ge maximalt skydd mot kyla, snö och vind.

Ett par rosa handskar med kaninmotiv på ovansidan, liggande

Handske för flickor

Den här handsken är det perfekta tillbehöret för att hålla din dotters händer varma. Den har en supergullig kanindesign som alla tjejer kommer att älska.

Handsken har en mittdesign som separerar tummen från de andra fingrarna, vilket gör den lättare att ta på.

Det ultramjuka fleecefodret garanterar optimal komfort samtidigt som det håller ditt barns händer varma och sköna.