Söta vinterhandskar för tjejer i moderiktigt vitt och grått
Söta vinterhandskar för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Söta vinterhandskar för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det är verkligen viktigt för barn att ha söta vinterhandskar för flickor när de leker ute i kallt väder. Flickor kommer att älska att bära dem på grund av den komfort och värme de ger. Handskarna har ett mjukt, varmt innerfoder som håller ditt barns händer varma även i iskallt väder.
Matériau

Acrylique

Poids

60g

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Söta vinterhandskar för flickor

Söta vinterhandskar för flickor är det perfekta valet för att hålla ditt barns små händer varma och mysiga under de kalla månaderna. Dessa handskar är tillverkade med omsorg och är utformade för att erbjuda optimalt skydd mot kyla samtidigt som de ger en touch av stil till din dotters outfit.

Dessa handskar är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar överlägsen värmeisolering.

Handske med tassmotiv

Flickor kommer att älska att ha så söta vinterhandskar med coola tassavtryck. Det här är accessoarer som de kommer att vara stolta över att bära.

Söta vinterhandskar för flickor är ett måste för kalla och blåsiga dagar.

Designad med högkvalitativa material, dessa handskar är mjuka, varma och bekväma att bära.

0-b5b11f.jpeg

Mjuka vinterhandskar

Flickor med känslig hud kommer att älska att bära dessa vinterhandskar,eftersom de är tillverkade av supermjukt material. Deras händer kommer inte att vara kalla när det är iskallt ute.

Designen är speciellt framtagen för små flickor, med roliga och färgglada mönster som garanterat kommer att falla i smaken. Handskarna är tillverkade av slitstarka och hållbara material som garanterar en lång livslängd.

<De är också lätta att ta hand om och kan maskintvättas utan att förlora sin form eller färg.