Moderiktiga rosa stickade fingerlösa handskar för flickor
Fingerlösa stickade handskar för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Fingerlösa stickade handskar för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Fingerlösa stickade handskar för flickor är praktiska, snygga och håller händerna varma samtidigt som fingrarna kan röra sig fritt. De är tillverkade av högkvalitativt garn och är mjuka, bekväma och slitstarka för flickor.
Matière

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Fingerlösa stickade handskar för flickor

Den fina, exakta stickningen ger perfekt passform, samtidigt som den snygga designen tilltalar stilmedvetna unga tjejer. De finns i en rad trendiga färger och kommer snabbt att bli en favoritaccessoar för tonårstjejer.

Frånvaron av fingrar underlättar också allt manuellt arbete som kräver god fingerfärdighet, t.ex. att använda en smartphone eller surfplatta.

En elegant accessoar

Ett par fingerlösa stickade handskar för flickor är en praktisk och snygg accessoar som perfekt kompletterar din prinsessas outfit. De är omsorgsfullt designade för att ge komfort och värme åt hennes händer och är tillverkade av mjukt tyg som andas.

Den vackra pastellrosa färgen är perfekt för unga flickor som gillar feminina färger.

Varma handskar

De här handskarna är tillverkade av en mjuk blandning av ull och akryl och ger utmärkt värmeisolering samtidigt som de behåller sin form. Den fingerlösa designen ger fullständig rörelsefrihet för händerna, vilket gör dem perfekta för alla typer av utomhus- och inomhusaktiviteter – oavsett om du knappar på telefonen eller leker utomhus.