Vit och rosa tasshandske för kattunge med bok
Tasshandskar för kattungar
227,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Tasshandskar för kattungar

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Kitten Paw-handskar för flickor är den perfekta accessoaren för alla små katt- och smådjursälskare. Med sin bedårande, lekfulla design kombinerar handsken stil, komfort och funktionalitet. Tillverkad av mjukt, fluffigt tyg.
Matière

Peluche et polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tasshandskar för kattungar

Detta par handskar har en behaglig känsla och stor flexibilitet för att bättre passa små händer.
Den ergonomiska skärningen följer handens form perfekt för att ge ett bra grepp.

Din lilla prinsessa kommer att se ut som en liten katt som vill klättra överallt, så det finns en god chans att hon kommer att använda dem för att leka med dig också.

Söta handskar

Handskar med kattungetass för flickor är en lekfull accessoar som kommer att tilltala alla små flickor som gillar djur. Handskarna har formen av en söt kattungetass med mysiga trampdynor och mjuka små hårstrån.

Den pastellrosa färgen påminner om den ömhet och kärlek som barn känner för katter. De är perfekta för att leka hemma eller klä ut sig till ett gulligt djur.

Handskar i plysch för flickor

Den mjuka, bekväma texturen ger en behaglig känsla som gör vinterperioden mycket mer uthärdlig. Produkten är tillverkad av slitstarka material och är utformad för att tåla väder och vind samtidigt som den erbjuder högsta kvalitet.

Så varför vänta längre? Beställ dessa fantastiska kattungehandskar nu för att göra ditt barns vardag ännu mer charmig!