Moderiktiga rosa handskar i fuskpäls för flickor
Handskar i fuskpäls för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Handskar i fuskpäls för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter en praktisk lösning för att hålla din dotters händer varma i vinter har vi precis den accessoar du behöver: våra handskar i fuskpäls. De är också tillverkade av läder för extra hållbarhet. De är lämpliga för barn i åldern 2 till 5 år.
Matériau

Laine

Âge

2 à 5 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Handskar i fuskpäls för flickor

Flickhandskar i fuskpäls är det perfekta tillbehöret för att hålla din lilla prinsessas händer varma och ge henne en touch av glamour i vinter.

De här handskarna är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder inte bara skydd mot kyla utan också exceptionell komfort.

Mjuka, bekväma handskar

Dessa handskar är mjuka och bekväma nog att bära utomhus hela dagen lång. Du kan kombinera dem med vilken vinterjacka som helst för att göra looken komplett!

Fuskpälshandskar för flickor är det perfekta tillbehöret för att hålla din lilla prinsessas händer varma under kalla vinterdagar.

Designad med ett mjukt och bekvämt fleecefoder, dessa handskar erbjuder optimal värme samtidigt som de är bekväma att bära.

Moderiktig handske för flickor

Den här handsken har ett snöre så att du enkelt kan bära den när du inte har den på dig. Ge en till din lilla flicka så att hon har sin egen fashionabla vinteraccessoar!

Dessa handskar i fuskpäls är tillverkade av högkvalitativa material och är inte bara hållbara utan också snygga.

Den lyxiga fuskpälsen ger handskarna en elegant och sofistikerad look, medan den omsorgsfulla finishen ger en touch av förfining.