Moderiktiga rosa och orange randiga handskar för flickor
Färgglada randiga handskar för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Färgglada randiga handskar för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

De nya färgglada randiga handskarna för flickor är det perfekta valet för att ge en touch av stil och färg till en ung flickas garderob. Easy-on-designen gör det enkelt för små händer att ta på sig handskarna utan att behöva hjälp.
Matière

Acrylique

Tranche d'âge

7-12 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Färgglada randiga handskar för flickor

Med sina mångfärgade ränder är dessa handskar en riktig regnbåge av livfulla, glada färger. Din dotter kommer att ha handskar som ser ljusa ut och hon kommer att ha de sötaste handskarna i skolan.

De är tillverkade av varma och bekväma material som värmer din dotters händer under vintern.

De är tillverkade av varma, bekväma material som håller din lilla flickas händer varma under vintermånaderna.

Tjock, varm handske för flickor

De här färgglatt randiga handskarna är mycket slitstarka och känns mjuka vid beröring. De är också mycket bekväma tack vare sin perfekta passform, som anpassar sig väl till storleken på unga flickors händer. De ger också ett utmärkt skydd mot kalla vintertemperaturer och vind.

Ett par moderiktiga handskar

Dessa färgglada randiga handskar för flickor är helt enkelt bedårande! De ger en touch av färg och komfort till alla vinteroutfits. De ljusa flerfärgade ränderna ger dem en rolig, sprudlande touch som kommer att tilltala små flickor som gillar att ha kul med sin garderob och lägga till kreativa detaljer för att uttrycka sin unika personlighet.