Plyschhandske för flickor, bra kvalitet och mycket bekväm
Handske i plysch för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Handske i plysch för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck vår plyschhandske för flickor, den är lätt och enkel att bära. När din lilla flicka stoppar händerna i handsken kommer hon att kunna vicka på den, böja fingrarna och mycket mer. Den är också perfekt för att hålla händerna varma under kalla vinterdagar och finns i en mängd ljusa, roliga färger som flickor i alla åldrar kommer att älska.
Matériau

Coton

Tranche d'âge

4 à 12 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Handske i plysch för flickor

Den här plyschhandsken för flickor är en bedårande och mjuk accessoar som ger din lilla prinsessa en touch av komfort och stil under vintern. Handsken är utformad för att hålla ditt barns händer varma samtidigt som den ger en behagligt mjuk känsla

Den här plyschhandsken har ett innerfoder i ultramjuk fleece som ger extra värme och håller kylan ute.

Bärhandske för flicka

Den här flickhandsken har en björndesign som säkert kommer att fånga ditt barns blick. Den är 18 cm lång och passar barn i åldrarna 4 till 10 år.

Plyschhandsken för flickor är en bedårande och bekväm modeaccessoar som kommer att glädja små flickor som letar efter en mysig och söt look.

Den här handsken är tillverkad av högkvalitativa material och är täckt av ultramjuk plysch som ger en ojämförlig känsla av värme och komfort.

Vinterhandske för flicka

Den här flickhandsken är tillverkad av ett bomullsmaterial som är både mjukt och bekvämt. Den har ett sammetsfoder som gör den så varm.

Med sin mjuka struktur och eleganta design är denna plyschhandske för flickor perfekt för att ge en touch av stil till alla outfits.