Stjärnhjälm för flickor i en rad moderiktiga färger
Stjärnformad cykelhjälm för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Stjärnformad cykelhjälm för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den bästa utrustningen för att skydda ditt barn när det cyklar är vår stjärnmönstrade cykelhjälm för flickor. Hjälmen väger bara 249 g och belastar därför inte ditt barns huvud. Den är lämplig för barn från 3 år och uppåt.
Matériau

EPS

Aération

8 – 15

Âge

2-6 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Stjärnformad cykelhjälm för flickor

Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar lång hållbarhet och ökad slagtålighet. Hjälmens insida är utformad för att ge optimal komfort, tack vare det mjuka fodret som passar perfekt på ditt huvud.

Detta hjälper också till att hålla hjälmen på plats under cykelturerna. Den har också ett enkelt justeringssystem så att du kan hitta rätt storlek utan problem.

Justerbar cykelhjälm

Den här cykelhjälmen passar perfekt runt din dotters huvud tack vare de justerbara remmarna. Den här hjälmen sitter tätt och håller din lilla enhörning säker när hon cyklar eller utövar någon annan sport som rullskridskor eller skateboard.

Den mjukt vadderade insidan ger en bekväm passform medan det innovativa “Easy Fit”-systemet ger en snabb och enkel anpassning till huvudet utan att du behöver hjälpa ditt barn att sätta på sig hjälmen utan risk för att den inte passar ordentligt. Dess funktioner gör hjälmen till ett måste för alla tvåhjulsentusiaster som framför allt vill hålla sin prinsessa säker.

Rejäl cykelhjälm med ventilationshål

Den här hjälmen för flickor är tillverkad av tjockt, slitstarkt EPS-material och absorberar stötar vid kollisioner och skyddar barnets huvud. Den har 12 ventilationshål för att förhindra intensiv svettning.

Det här är ett snyggt och säkert skyddstillbehör för cykelutflykter. Hjälmen är speciellt utformad för unga cyklister och ger dem optimalt skydd med stil. Hjälmens design är särskilt attraktiv. Stjärnorna över hela produkten, på en pastellila bakgrund, ger den ett unikt utseende. De valda färgerna gör hjälmen till ett verkligt måste för alla små flickor som älskar att cykla.