Röd, blå och vit tecknad katthandske för flickor
Handske med tecknad katt för flicka
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Handske med tecknad katt för flicka

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna tecknade katthandske för tjejer är en viktig del av varje vinteroutfit. Den är perfekt för att skydda händerna mot kyla. Denna accessoar är lämplig för barn i åldern 2 till 7 år. Den har ett sött tecknat kattunge-motiv, vilket gör den perfekt för flickor.
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Handske med tecknad katt för flicka

Den tecknade katthandsken för flickor är en gullig och funktionell accessoar som kommer att ge en touch av nyckfullhet till alla vinteroutfits. Handsken är omsorgsfullt utformad för att ge värme och komfort samtidigt som den förstärker varje liten flickas unika stil. Det tecknade kattmotivet är stjärnan på denna handske, med sin lekfulla och färgglada design som säkert tilltalar små kattälskare. Kattens ansikte avbildas med ljusa ögon och ett glatt uttryck.

Stickad handske för barn

Den här stickade handsken för barn har elasticitet, så att den kan töjas. Denna design gör den också lätt att ta på och av.

Den tecknade kattmönstrade handsken för flickor är en bedårande och praktisk accessoar som kommer att tilltala alla kattälskande små flickor. Handsken är utformad i ett mjukt och bekvämt material som garanterar en behaglig känsla vid beröring.

Den är också slitstark och hållbar, vilket gör den till ett perfekt val för daglig användning.

Röd, blå och vit tecknad katthandske för flickor

Stickad handske i polyester

Den här stickade handsken är tillverkad av mjukt, slitstarkt polyestermaterial. Den är en utmärkt julklapp till ett barn.

Den tecknade katten på handsken är extremt söt och färgglad, med noggranna detaljer som ger en touch av nyckfullhet och originalitet. En oemotståndlig design som får alla små flickors hjärtan att smälta.