Cykelhjälm med blommönster för moderiktiga rosa flickor
Cykelhjälm med blommönster för flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Cykelhjälm med blommönster för flickor

624,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Kolla in den här cykelhjälmen med blommönster för flickor. Den är utformad för att hålla ditt lilla barn säkert när hon är ute och cyklar. Vad som är ännu bättre är att den har ett solskydd som skyddar ditt barns ögon från skadliga UV-strålar.
Färg

Rose

Matériau

EPS

Poids

248g

Aération

16 – 20

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Cykelhjälm med blommönster för flickor

Sammantaget är cykelhjälmen med blommönster för tjejer ett perfekt val för unga cyklister som vill kombinera säkerhet med stil.

Med sin högkvalitativa design ger den optimalt skydd samtidigt som den är bekväm och lätt att bära. Hon är redo för en härlig cykeltur med familjen.

Cykelhjälm med ventilationshål

Den här hjälmen är utformad med ventilationshål som gör att luften kan cirkulera och hålla din dotters huvud svalt. På så sätt kommer hon att känna sig mer bekväm på cykelturen.

Cykelhjälmen med blommönster för tjejer är ett måste för unga cyklister som vill cykla säkert samtidigt som de ser snygga ut.

Den här hjälmen är speciellt utformad för tjejer, med sin eleganta och feminina design prydd med ett vackert blommönster.

Cykelhjälm med blommönster för moderiktiga rosa flickor
Cykelhjälm med blommönster för moderiktiga rosa flickor

Cykelhjälm med avtagbar stoppning

Den här cykelhjälmen är utformad med ett EPS-ytterskal och är stoppad med skum med hög densitet. Vadderingen är avtagbar så att du kan tvätta den.

Den här hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot stötar och slag.

Hjälmen har ett yttre skal av reptålig polykarbonat och ett innerfoder av stötdämpande EPS-skum.