Rosa cykelutrustningsset i 7 delar för flickor, komplett med moderiktiga tillbehör
Cykelutrustningsset i 7 delar för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Cykelutrustningsset i 7 delar för flickor

454,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För många små flickor är cykling jättekul. Men de kan inte njuta av det fullt ut utan rätt skydd. Dessa 7-delars cykelutrustningsset för flickor är perfekta för att hålla dem säkra! De innehåller 2 handledsskydd, 2 knäskydd, 2 armbågsskydd och en hjälm.
Matériau

EPS + PC

Poids

250g

Aération

8 – 15

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Cykelutrustningsset i 7 delar för flickor

Sjudelars cykelutrustningsset för flickor är det perfekta valet för unga, passionerade cyklister som vill ge sig ut på sitt cykeläventyr med stil och säkerhet.

Detta kompletta set innehåller allt som en ung tjej behöver för att cykla med självförtroende. Hon kommer att kunna cykla säkert och dessutom vara supersynlig.

Utrustning för skydd av barn

De här skyddsutrustningarna för tjejer är perfekta för att undvika risken för skador under cykelturen. De kan användas för cyklar, skotrar, skateboards och andra extremsporter

Girls 7 Piece Bike Gear Set är ett komplett set som är utformat för att ge en säker och bekväm körupplevelse för unga cyklister.

Detta set innehåller allt som din lilla flicka behöver för att cykla säkert, oavsett om det är på vägar eller stigar.

Fast cykelhjälm för barn

Ett av de viktigaste elementen i detta skydd är cykelhjälmen! Den består av ett stabilt ABS-skal och ett foder av EPS-skum. Den är utformad för att skydda din loulous huvud.

Det första elementet i detta set är en cykelhjälm, som är nödvändig för att skydda ditt barns huvud i händelse av ett fall eller en kollision.

Hjälmen har ett tufft yttre skal och mjuk inre stoppning för en bekväm och säker passform.