Rosa enhörningscykelhjälm för flickor
Enhörningscykelhjälm för flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Enhörningscykelhjälm för flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter rätt cykelhjälm till ditt barn? Kolla in vår enhörningscykelhjälm för flickor! Denna söta accessoar är perfekt för alla barn som cyklar, åker sparkcykel eller rullskridskor.
Material

EPS

Ventilation

8 – 15

Ålder

3-6 år

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörningscykelhjälm för flickor

Hjälmens yttre skal är tillverkat av slagtålig polykarbonat och helt täckt av en glansig beläggning med en touch av glittrande paljetter, vilket ger en magisk, sagolik touch till denna del.

Hjälmens mjuka och bekväma insida har avtagbara kuddar som enkelt kan tvättas för långvarig användning. Dessutom säkerställer det justerbara Fit Dial-systemet en utmärkt passform på alla huvuden, vilket ger bästa möjliga skydd mot eventuella stötar när du rider.

Viktigt skydd

Den här hjälmen är tillverkad av robust EPS-material och skyddar din dotters huvud från stötar vid en olycka på vägen. Denna utrustning är utformad för att göra hennes säkerhet till en absolut prioritet!

Det absorberande EPS-skumhöljet inuti hjälmen ger skydd mot stötar och slag. Det justerbara hakbandet ger en perfekt passform på huvudet, medan ventilationsöppningarna på hjälmens ovansida ger maximal ventilation för att förhindra överdriven svettning. Det är därför ett säkert och pålitligt val som effektivt skyddar ditt barn under cykelturerna.

Rosa enhörningscykelhjälm för flickor

En liten flickas hjälm

Enhörningsmönstrad cykelhjälm för flickor är den sötaste och roligaste hjälmen någonsin! Denna snygga hjälm ger ett skydd som är både bekvämt och pålitligt för alla utflykter på cyklar, rullskridskor, sparkcyklar och mycket mer. Med sitt charmiga enhörningsmotiv är den här hjälmen perfekt för små tjejer som älskar nyckfullhet och vill sticka ut på sina cykelturer.

Med sina klara färger kommer detta magnifika enhörningsmotiv att göra din lilla prinsessa oförglömlig bland andra små sportfans. Föreställ dig att hon kör över alla vägar i den här charmiga lilla accessoaren med massor av energi och ett leende på läpparna, samtidigt som hon är säker.