Rosa, svart och vit nyckelpiga cykelhjälm för flickor
Nyckelpiga cykelhjälm för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Nyckelpiga cykelhjälm för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter en bra cykelhjälm är det den här du ska satsa på! Vår cykelhjälm med nyckelpiga garanterar ditt barns säkerhet när det är ute och cyklar. Denna accessoar pryds av ett nyckelpigemotiv och är utformad för att bäras av flickor.
Matériau

ABS + EPS + PVC

Poids

380g

Aération

8 – 15

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Nyckelpiga cykelhjälm för flickor

Slutligen är denna hjälm inte bara praktisk och säker, den ser också bra ut med sitt originella och färgglada nyckelpigemönster. Din lilla flicka kommer att vara stolt över att bära denna hjälm på sina cykelturer och den kommer att dra alla blickar till sig.

Det är en perfekt present till födelsedagar, jul eller något annat speciellt tillfälle.

Justerbar cykelhjälm

Den här cykelhjälmen för flickor har ett system för justering av remmen för att få en bra passform. Spännet sitter säkert och stabilt på ditt barns huvud.

Cykelhjälm med nyckelpigemönster för flickor är ett viktigt säkerhetstillbehör för alla spirande små cyklister.

Den här hjälmen är speciellt utformad för flickor med sin lekfulla och färgglada design med nyckelpigemotiv, en symbol för tur och lycka.

Cykelhjälm med ventilationshål

Den här hjälmen har ventilationshål så att din dotter kan hålla sig sval när hon cyklar. Detta minskar också värmen inuti hjälmen och förhindrar intensiv svettning.

Den här hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt skydd för ditt barns huvud i händelse av fall eller olycka. Den har ett slagtåligt ytterskal av polykarbonat och ett innerfoder av slagabsorberande EPS-skum.