Handskar med kattmönster för flickor i flera färger
Handskar för flickor med kattens tass
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Handskar för flickor med kattens tass

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en fantastisk present eller accessoar att ge din dotter? I så fall kan dessa kattpotehandskar för flickor vara precis vad du letar efter. De kommer att hålla din dotters händer varma hela vintern.
Matériau

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Handskar för flickor med kattens tass

Flickornas handskar med kattpalmönster är en härlig och funktionell accessoar som kommer att glädja små kattälskande flickor. Handskarna är tillverkade med omsorg och är utformade för att erbjuda värme och komfort samtidigt som de ger en touch av lekfull stil till alla outfits.

Varje handske har ett kattfotstryck med noggranna detaljer som perfekt efterliknar tassarna och klorna på en riktig katt. Små flickor kommer att älska att dra fingrarna genom dessa mjuka och söta mönster, och få dem att känna att de själva har små kattassar.

Handske för flickor

Dessa handskar för tjejer passar till alla vinteroutfits. De är perfekta för bilkörning, utomhussporter och mycket mer.

Handskar med kattmönster för flickor är den perfekta accessoaren för unga flickor som älskar katter och vill lägga till en söt touch till sin outfit.

Dessa handskar är tillverkade av ett mjukt och bekvämt material som håller ditt barns händer varma under kalla vinterdagar.

Handske i akryl

Den här handsken för flickor är tillverkad av riktigt mjukt akrylmaterial för optimal komfort. Dessutom är handsken slitstark och lätt att tvätta.

Kattens tassmönster är tryckt på ovansidan av handskarna, vilket ger en lekfull och rolig touch till helheten.

Mönstrets klara, livfulla färger passar perfekt till alla outfits, oavsett om det är en vinterjacka eller vardagskläder för en dag i skolan.