Disney Mickey liten ryggsäck för flickor i svart, vitt och rött
Mimmi Pigg Disney Ryggsäck för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Mimmi Pigg Disney Ryggsäck för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Att bära en för stor ryggsäck kan vara påfrestande för ditt barns rygg, nacke och axlar. Det är därför vi har designat den här lilla Disney Musse-ryggsäcken för flickor. Den passar små flickor i åldrarna 2 till 15 år.
Matériau

Peluche

Tranche d'âge

2 à 15 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mimmi Pigg Disney Ryggsäck för flickor

Disney Musse Pigg-mönstrad liten ryggsäck för flickor är en gullig och funktionell accessoar som kommer att glädja unga Musse Pigg-fans. Den här ryggsäcken är speciellt utformad för små flickor, med sin kompakta storlek och feminina detaljer. Disney Musse Pigg-motivet är höjdpunkten på denna ryggsäck. Den harfina och färgglada illustrationer av Musse Pigg, en av Disneys mest ikoniska karaktärer.

Ryggsäck för ladugård

Den här ryggsäcken har ett enda fack som rymmer flera saker som pennor, pennor och mer. Tack vare den vackra designen kommer din lilla flicka dessutom att se mycket snyggare ut.

Perfekt storlek så att du kan bära med dig det viktigaste utan att det känns rörigt.

Disney Mickey liten ryggsäck för flickor i svart, vitt och rött

Ryggsäck i plysch

Den här ryggsäcken är tillverkad av plyschmaterial som gör den bekväm för ditt barn. Den mäter 30x25x8 cm, vilket är tillräckligt stort för att rymma din dotters viktigaste saker. Ryggsäcken har en kompakt design, perfekt för utflykter på stan, resor till nöjesparken eller till och med skolan