Förpackning med 40 glittriga kattpennor för flickor, olika färger.
Förpackning med 40 glittriga kattpennor för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Förpackning med 40 glittriga kattpennor för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter skolmaterial till din lilla flicka? I så fall kommer detta paket med 40 glittriga kattpennor för flickor att ge dig sinnesro i flera månader framöver! Din dotter kommer omedelbart att älska dem och deras söta, färgglada glitterdesign.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Förpackning med 40 glittriga kattpennor för flickor

Setet med 40 glittriga kattpennor för flickor är ett roligt och bedårande set med skolmaterial som kommer att glädja kreativa unga flickor. Varje penna är designad med känsla för detaljer och har söta och färgglada kattmotiv.

Oavsett om hon tar anteckningar på lektionen, skriver i sin dagbok eller bara ritar, kommer dessa pennor att vara de perfekta följeslagarna för att uttrycka sin kreativitet.

Söta pennor för flickor!

Med sin kattformade design i en rad olika färger kommer dessacute pennor för flickor med prinsessglitter omedelbart att tilltala din lilla flicka!

De ergonomiska pennorna finns i två färger: blå eller svart och är lätta att greppa så att din lilla flicka enkelt kan skriva.

Setet med 40 glittriga kattpennor för flickor är ett bedårande och praktiskt set som kommer att glädja unga flickor med ett passionerat intresse för katter. Varje penna har ett lock i form av ett katthuvud, med spetsiga öron och glittriga ögon som ger varje skrivning en touch av nyckfullhet.

Redo för hela året!

Med detta paket med 40 glitterpennor kommer din lilla flicka aldrig att få slut på pennor och kommer alltid att vara redo att studera med sinnesro.

Lämna 2 pennor i hennes pennskrin och förvara de andra hemma, så att hon alltid har sina favoritpennor i lager!

Pennorna är också utsmyckade med glittriga paljetter, vilket ger dem en glamorös och rolig look. Pennornas livfulla och varierande färger ger en touch av lekfullhet till ensemblen, med mjuka pasteller, ljusa nyanser och metalliska nyanser.