Förpackning med 50 kulspetspennor med plyschhänge för flickor i olika färger
Förpackning med 50 kulspetspennor i plysch för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Förpackning med 50 kulspetspennor i plysch för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter skolmaterial till din lilla flickas skolstart? Missa då inte detta paket med 50 kulspetspennor med plyschhängen för flickor! Den unika prinsessdesignen kommer att tilltala henne direkt, och hon kommer att älska dem! Få en bra start med detta paket med 50 pennor och ha alltid ett extra lager hemma.
Matériau

Plastique

Pointe d’écriture

0.5mm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Förpackning med 50 kulspetspennor i plysch för flickor

Setet med 50 kulspetspennor med plyschhänge för flickor är ett unikt och charmigt set som kommer att glädja unga flickor som är ivriga att uttrycka sin kreativitet och samtidigt lägga till en touch av sötma i sina vardagsliv.

Oavsett om de tar anteckningar i skolan, skriver i sina dagböcker eller bara klottrar när de är uttråkade, kommer dessa kulspetspennor att vara deras perfekta följeslagare.

Redo för året!

Är skolstarten precis runt hörnet? Då är det dags att fylla på med förbrukningsmaterial för hela året!

Med detta paket med 50 pennor kan du vara lugn i flera månader och du ger din dotter en garanti för att de aldrig kommer att ta slut!

Paketet med 50 kulspetspennor med plyschhänge för flickor är ett perfekt skolpaket för unga flickor som älskar att skriva och rita.

Varje kulspetspenna har en fin spets och svart bläck för smidig och exakt skrivning. Pennorna har också ett praktiskt klämma för enkel fastsättning på en anteckningsbok eller ett anteckningsblock.

En penna som sticker ut!

Med sina färgglada mönster och sin alltför söta plyschpompom kommer din dotter garanterat att ha den snyggaste pennan i klassen!

Gå henne en godbit denna skolstartssäsong och ge henne detta paket med prinsesspennor.

Varje penna levereras med ett bedårande plyschhänge, plyschdjuren är mjuka och fluffiga och finns i en mängd roliga färger och former.

Den här pennan och plyschsetet är perfekt för unga tjejer som vill personifiera sina skolmaterial och lägga till en touch av nyckfullhet till sin dag.