10-färgade enhörningsbrosor för flickor med ask
10-färgade enhörningsbrosor för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

10-färgade enhörningsbrosor för flickor

102,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter skolmaterial till din lilla flicka som älskar enhörningar? Ge henne då denna magnifika 10-färgade enhörningsbiros att följa med henne på första skoldagen och under hela året! Perfekt för alla typer av ämnen, hon kommer att kunna välja mellan flera olika färger i en allt-i-ett-penna med hennes favoritvärld.
Matériau

Plastique

Pointe d’écriture

1,0mm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

10-färgade enhörningsbrosor för flickor

Den 10-färgade enhörningspennan för flickor är ett måste för alla unga flickor som älskar magi och kreativitet. Denna unika penna har en förtrollande design som föreställer en majestätisk enhörning, med sina ljusa färger och noggranna detaljer.

Oavsett om du gör anteckningar i skolan, skriver i din dagbok eller bara har roligt när du ritar, kommer denna mångsidiga penna att uppfylla ditt barns alla behov.

Enhörningspenna för flickor

Om din dotter älskar enhörningar kommer hon att älska denna enhörningspenna ännu mer, representativ för hennes favorit “djur”

!

Hon kommer dagligen att åtföljas av sin fetischpenna, som hon inte kommer att vilja lämna bakom sig!

Den 10-färgade enhörningspennan för flickor är ett helt bedårande och praktiskt brevpapperstillbehör. Med tio olika färger är den här pennan perfekt för att skriva, rita eller färglägga med stil och kreativitet.

Varje färg representeras av en liten enhörning som tillför en touch av nyckfullhet och magi till varje penseldrag.

10-färgade enhörningsbrosor för flickor med ask

Perfekt för alla typer av användning

Med flera inbyggda funktioner är denna 10-färgspenna perfekt för att följa din lilla flicka under hela hennes skolår.

Oavsett om hon skriver, ritar eller rättar kommer den här pennan att låta henne göra allt hon behöver med bara en penna!

Pennans kropp är tillverkad av slitstark plast som är bekväm att hålla i, med en slät, glansig yta. Färgerna är klara och livfulla, och pennspetsarna glider lätt över papperet utan att fastna eller kladda.