Örhängen med prinsessan Snövit på en vit bakgrund
Snövit prinsessa örhängen för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Snövit prinsessa örhängen för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Snövit prinsessörhängen för flickor är det perfekta valet för alla små flickor som drömmer om att vara en del av prinsessornas magiska värld. Örhängena är en vacker representation av Snövits skönhet och grace, med varje detalj noggrant utvald för att ge en förtrollande och kunglig look. Ett smalt och lätt smycke för maximal komfort.
Matière

Acier inoxydable

Färg

Blå, Gul, Röd

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Snövit prinsessa örhängen för flickor

Snow White prinsessörhängen för flickor är en förtrollande accessoar som ger en touch av magi till alla outfits. Örhängena är inspirerade av den berömda sagan och fångar fantasin med sin fina och eleganta design.

Snövits prinsessörhängen för flickor är inte bara vackra, de är också sköna att bära.

Ett bekvämt smycke

Dessa bedårande örhängen har designats med högkvalitativa material och kombinerar både traditionell charm och elegant stil.

Örhängena är tillverkade av allergivänliga material och är bekväma att bära även flera timmar i sträck. De allergivänliga fjärilsspännena håller dekorationerna på plats under hela användningen. Små flickor kommer att älska att bära dem varje dag!

Örhängen med prinsessan Snövit på en vit bakgrund

För små prinsessor

Med sina fint utformade detaljer och livfulla färger ger dessa förtrollande juveler en touch av elegans och magi till alla outfits. Designen är en hyllning till den legendariska karaktären Snövit.

Detta par örhängen är små i storlek och mycket lätta att bära. Ingen risk att skada ditt barns små öron. Det är det perfekta smycket för små prinsessor!