Örhängen med prinsessan Cinderella på en vit bakgrund
Askungen prinsessa örhängen för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Askungen prinsessa örhängen för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa Princess Cinderella-örhängen för flickor är det perfekta tillbehöret för att klä upp deras favoritprinsessdräkt. Med sin eleganta, glittrande design kommer dessa örhängen att framhäva din lilla prinsessas ansikte och ge henne en kunglig look, samtidigt som de är bekväma att bära varje dag.
Matière

Acier inoxydable

Färg

Beige, Gul

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Askungen prinsessa örhängen för flickor

Cinderella prinsessörhängen för flickor är en förtrollande accessoar som kommer att få ögonen på alla spirande små prinsessor att glittra. Örhängena är inspirerade av den berömda sagan och utstrålar en magisk och fängslande aura.

Hängsmycket är fint infattat med gnistrande kristaller som reflekterar ljuset med elegans och grace. Örhängenas design är både delikat och sofistikerad, perfekt anpassad till unga flickors smak.

Örhängena är också lätta och bekväma att bära, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk eller för speciella tillfällen som födelsedagsfester, bröllop eller maskerader.

Slitstarkt och tåligt tillbehör

De här charmiga örhängena är inspirerade av den berömda sagofiguren Askungen, med sin eleganta och sofistikerade design som passar utmärkt till alla kungliga kläder.

Tillverkade av rostfritt stål är de starka, hållbara och fläckresistenta så att ditt barn kan bära dem bekvämt i timmar utan irritation på sin känsliga hud. Dessutom har de en gnistrande blank yta som reflekterar ljuset på ett vackert sätt.

Örhängen med prinsessan Cinderella på en vit bakgrund
8323-39fa5b.jpeg

En present som små prinsessor kommer att älska

Dessa vackra smycken är inspirerade av Disneys legendariska hjältinna, Askungen, och är utformade för att ge en touch av magi till alla smås kläder.

De perfekta måtten och den lätta vikten gör att den lilla prinsessan kan bära dem bekvämt en hel dag utan att trötta ut sina öron. De är den perfekta gåvan att ge bort på födelsedagen eller bara som en speciell överraskning till din lilla skyddsling.