3D-klocka för flickor i form av ett bi i gult och svart med ett orange leende
3D-biklocka för barn
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

3D-biklocka för barn

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

3D Bee-klockan för barn är en elegant och rolig klocka med 3D-design. Den är tillverkad av slitstark plast och är helt säker för barn. Klockan har en rund urtavla med ett 3D-bi på toppen. Visarna är orangefärgade och lätta att läsa av. Klockan levereras också med ett justerbart gult plastarmband.
Résistance à l'eau

non étanche

Type de fermoir

Boucle

Cadran

Verre

Type de matériel de bande

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

3D-biklocka för barn

3D-klockan för barn är en rolig och färgglad accessoar som kommer att glädja de små. Med sin originella design kommer den här klockan inte att gå obemärkt förbi på ditt barns handled.

Klockan har en lättläst digital urtavla, speciellt utformad för barn. Siffrorna är tydliga och lätta att se, så att ditt barn kan lära sig att se tiden på ett roligt och pedagogiskt sätt.

Håll koll på tiden

Här är 3D-biklockan för barn! Denna roliga och färgglada klocka är det perfekta sättet för dina småttingar att hålla koll på tiden. Med sin 3D-bikaraktär på urtavlan kommer den att glädja barn i alla åldrar. Så tveka inte och låt dina barn ha kul med denna nya klocka. Beställ din idag!

3D-klocka för flickor i form av ett bi i gult och svart med ett orange leende
3D-klocka för flickor i form av ett bi i gult och svart med ett orange leende

Pedagogisk utformning

Den här barns 3D-biklockan är ett utmärkt sätt att lära dina små bins betydelse i vårt ekosystem. Med sin roliga och livfulla design kommer den här klockan garanterat att få ditt barn att le. Men det är inte allt! Den här klockan är inte bara gullig, utan den är också pedagogisk. Det är det perfekta sättet att lära ditt barn att visa tiden samtidigt som det har roligt!