3D-klocka för flickor i form av en gul kyckling med svarta ögon och orange näbb
3D-klocka med kycklingar för barn
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

3D-klocka med kycklingar för barn

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

3D-klockan med kyckling för barn är en söt och rolig klocka som de små kommer att älska. Den har en urtavla i form av en kyckling med vingar på sidan. Barnen kommer att älska att titta på den gula kycklingen runt urtavlan. Klockan har också ett mjukt och bekvämt silikonarmband, perfekt för små handledare.
Résistance à l'eau

non étanche

Type de fermoir

Boucle

Cadran

Verre

Type de matériel de bande

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

3D-klocka med kycklingar för barn

3D-klockan för barn är en rolig och färgglad accessoar som kommer att glädja de små. Med sin originella design kommer den här klockan inte att gå obemärkt förbi på ditt barns handled.

Klockan har en lättläst digital urtavla, speciellt utformad för barn. Siffrorna är tydliga och lätta att se, så att ditt barn kan lära sig att se tiden på ett roligt och pedagogiskt sätt.

Innovativt och roligt

Den härinnovativa och superroliga klockan kommer säkert att bli en hit bland yngre barn, tack vare sin söta 3D-chick design och sina många interaktiva funktioner. Först och främst visar den här klockan tiden precis som en vanlig klocka, med visare, timmar och minuter som visar den aktuella tiden i flashiga färger. Vi är säkra på att barnen kommer att ha kul i timmar med denna nya unika och eleganta klocka.

3D-klocka för flickor i form av en gul kyckling med svarta ögon och orange näbb
3D-klocka för flickor i form av en gul kyckling med svarta ögon och orange näbb

Ditt barn kommer att älska att göra det som de vuxna gör

Bett ditt barn fortfarande om att få bära din klocka? Nu kan han göra det med chick 3D-klockan! Kycklingen symboliserar behovet av skydd och de första stegens vägledning, precis som ditt barn behöver dig. De kommer att älska att se tiden med den här roliga, färgglada klockan. Dessutom är det det perfekta sättet att lära ditt barn att respektera tiden.