3D-klocka för flickor i form av en rosa fjäril med svarta antenner och små blå blommor
3D-fjärilsklocka för barn
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

3D-fjärilsklocka för barn

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna magnifika 3D-fjärilsklocka för barn är en riktig pärla! På urtavlan finns en magnifik fjäril i relief, som nästan ser ut att flyga. Fjärilens vingar är färgglada och attraktiva, vilket säkert kommer att tilltala de små. Klockan har också ett mjukt, bekvämt silikonarmband, perfekt för barns känsliga handleder.
Résistance à l'eau

non étanche

Type de fermoir

Boucle

Cadran

Verre

Type de matériel de bande

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

3D-fjärilsklocka för barn

3D-klockan för barn är en rolig och färgglad accessoar som kommer att glädja de små. Med sin originella design kommer den här klockan inte att gå obemärkt förbi på ditt barns handled.

Klockan har en lättläst digital urtavla, speciellt utformad för barn. Siffrorna är tydliga och lätta att se, så att ditt barn kan lära sig att se tiden på ett roligt och pedagogiskt sätt.

Överraska din dotter!

Vill du ge ditt barn en present som är bådevacker och unik? Då behöver du inte leta längre än till barnklocka med 3D-fjäril! Dennagulliga klocka har en rosa 3D-fjäril på urtavlan, vilket gör den till en rolig och snygg accessoar för alla små flickor. Klockan är också okrossbar, så du kan vara säker på att den kommer rstå emot vardagligt slitage. Ge ditt barn tid i gåva med denna fantastiska 3D-fjärilsklocka!

3D-klocka för flickor i form av en rosa fjäril med svarta antenner och små blå blommor
3D-klocka för flickor i form av en rosa fjäril med svarta antenner och små blå blommor

Symboliserar frihet och glädje

Letar du efter en elegant och trendig klocka till ditt barn? Då behöver du inte leta längre än till vår 3D-fjärilsklocka! Denna klocka är den perfekta accessoaren till alla outfits och kommer garanterat att få ditt barn att le. Fjärilen symboliserar frihet, glädje, förändring och kreativitet, vilket gör den till det perfekta motivet för ditt barns klocka. Tillverkad av högkvalitativa material, vår klocka är bekväm att bära och byggd för att hålla länge. 3D-designen är tilltalande och kommer att väcka uppmärksamhet. Funktionell och modig, vår fjärilsklocka är ett must-have för alla modemedvetna barn.