Disneyprinsessan Cinderella-armband för flickor med vit bakgrund
Disney Prinsessan Askungen Armband för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Disney Prinsessan Askungen Armband för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vårt Disney-prinsessan Cinderella-armband för flickor är en elegant accessoar som kommer att glädja alla små prinsessor. Armbandet är inspirerat av den berömda sagan och är den perfekta följeslagaren för att återuppleva de magiska ögonblicken i Askungens tidlösa berättelse. Armbandet är tillverkat med omsorg och känsla för detaljer för att fånga Askungens skönhet och elegans.
Matériau

Flanelle

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney Prinsessan Askungen Armband för flickor

Armbandet finns i en storlek som passar alla små flickors handleder, vilket garanterar optimal komfort under hela dagen.

Detta Disney Princess Cinderella-armband är inte bara ett bländande smycke, det uppmuntrar också fantasi och kreativ lek.

Lilla flickor kommer att kunna återuppleva Askungens äventyr genom att kliva i sin favoritprinsessas skor.

 

En magnifik accessoar som får ögonen på alla små prinsessor att glittra

Vårt Disney Princess Cinderella-armband för flickor är en vacker accessoar som kommer att få alla små prinsessors ögon att gnistra.

Inspirerat av den berömda sagan är detta armband den perfekta följeslagaren för att dyka in i Askungens magiska värld. Armbandet är tillverkat med omsorg och känsla för detaljer och pryds av glittrande pärlor och berlocker som representerar Askungens ikoniska element.

Varje berlock är fint utformad för att fånga skönheten och gracen hos denna legendariska prinsessa.

Disneyprinsessan Cinderella-armband för flickor med vit bakgrund
Disneyprinsessan Cinderella-armband för flickor med vit bakgrund

Utformad med kärlek och omsorg om detaljerna

Detta armband är inspirerat av den berömda sagan och är designat med kärlek och känsla för detaljer för att fånga den magiska andan hos Askungen.

Tillverkat av högkvalitativa material är detta armband inte bara vackert, utan också hållbart, vilket gör det perfekt för vardagsbruk eller speciella tillfällen.

Det här armbandet är mycket mer än bara en modeaccessoar, det är en symbol för drömmar, mod och uthållighet.