Disney-prinsessan Belle armband för flickor med vit bakgrund
Disney-prinsessan Belle armband för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Disney-prinsessan Belle armband för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vårt Disney-prinsessan Belle-armband för flickor är en förtrollande accessoar som kommer att fånga fantasin hos din lilla prinsessa. Armbandet är inspirerat av den ikoniska karaktären Belle från filmen Skönheten och odjuret och är designat med kärlek och känsla för detaljer. Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är både slitstarkt och bekvämt att bära.
Färg

Rose

Matériau

Flanelle

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney-prinsessan Belle armband för flickor

Vårt armband för flickor är en vacker och förtrollande accessoar som kommer att få alla små prinsessors ögon att gnistra.

Inspirerat av den berömda karaktären Skönheten och odjuret är detta armband en riktig sagopärla. Armbandet är tillverkat med omsorg och känsla för detaljer och pryds av glittrande pärlor.

Det är lätt och mjukt att ta på och kan bäras bekvämt hela dagen. Detta Disney-prinsessan Belle-armband för flickor är mycket mer än bara en modeaccessoar. Det är en symbol för fantasin och prinsessornas magi.

Utformad för att fånga den magiska, eleganta andan hos Belle

Disneyprinsessan Belles armband för flickor är en förtrollande accessoar som kommer att tilltala alla små fans av den berömda prinsessan från Skönheten och odjuret.

Armbandet är speciellt utformat för att fånga Belles magiska och eleganta anda, med raffinerade detaljer och ljusa färger som kommer att glädja barnens ögon.

Armbandet är omsorgsfullt tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det hållbart och stöttåligt.

Lilla flickor kommer att kunna bära sitt favoritarmband utan att behöva oroa sig för att tappa bort det.

Disney-prinsessan Belle armband för flickor med vit bakgrund
Disney-prinsessan Belle armband för flickor med vit bakgrund

En förtjusande modeaccessoar

Detta armband är inte bara en bedårande modeaccessoar, utan erbjuder också en fantasifull lekupplevelse.

Barn kommer att kunna återskapa Belles äventyr i sin egen förtrollade värld och kliva i den modiga och kärleksfulla prinsessans skor.

Armbandet kan bäras på maskerader, i rollspel eller helt enkelt som en påminnelse om kärleken till Disneyprinsessor. Förutom att armbandet är vackert och lekfullt är det också en perfekt present till små flickor.