fyra par regnstövlar för barn mot en vit bakgrund. Stövlarna är blå, gula, rosa och lila
Gummistövlar för små flickor
488,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Gummistövlar för små flickor

488,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Har din lilla flicka alltid våta, leriga skor på sig? Är du orolig för att hennes fötter ska bli kalla när det regnar? Våra söta gummistövlar för små flickor är den perfekta lösningen! Stövlarna är tillverkade av mjukt, flexibelt gummi som är 100 % vattentätt. Tack vare det avtagbara fodret är stövlarna perfekta för både sommar och vinter. Garantera din prinsessas stövlar nu!
Matériau Supérieur

PVC

Matériau de Semelle Extérieure

PVC

Saison

Quatre saisons

Type de Talon

Plat

Matériel Doublure

PVC

Forme des pieds

bout rond

Type de Fermeture

SLIP-ON

Hauteur de Bottes

Chevilles

Storlek

25, 26, 27, 28, 29, 30

Mesure

Longueur intérieure = longueur du pied (du talon aux orteils) + (0.5-1cm)
Si la longueur du pied du bébé est de 15 cm, veuillez choisir la pointure 26.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Gummistövlar för små flickor

Regnstövlar i gummi för små flickor är ett perfekt val för att hålla ditt barns fötter torra och borta från regnet. Dessa stövlar är tillverkade av högkvalitativt gummi och är utformade för att tåla väder och vind och ger maximalt skydd mot vatten.

Dessa regnstövlar är speciellt utformade för att passa små flickors fötter och ger en bekväm och säker passform. De finns i en mängd roliga färger och mönster som tilltalar alla smaker.

Stövlar för alla årstider

Den uttagbara insidan är fodrad med ett varmt och avdragbart material som håller deras fötter varma och torra hela dagen lång. De är lätta att ta på och av, vilket gör dem perfekta för barn som är på gång. Dessutom finns de i en variation av färger och söta stilar som din lilla flicka kommer att älska!

Praktisk och elegant

Dessa regnstövlar för små flickor är tillverkade av slitstark PVC, med en robust yttersula som kan stå emot de vattenpölar hon stöter på. Slip-on-modellen är lätt att ta på och av, och den platta hälen håller henne bekväm hela dagen. Oavsett om hon leker i regnet eller ger sig ut i vattenpölar kommer de här stövlarna att hålla hennes fötter torra och glada.