Höga stövlar med tjocka sulor för små flickor. Bra kvalitet och mycket bekväma i hemmet.
Höga stövlar med tjocka sulor för små flickor
852,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Höga stövlar med tjocka sulor för små flickor

852,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck våra vackra tjocksulade stövlar för små flickor, ett måste i vinter. Våra stövlar är tillverkade av mjukt, vattentätt läder som skyddar fötterna mot väder och vind, medan den tjocka sulan ger utmärkt grepp och isolering. Stövlarna är lätta att ta på tack vare dragkedjan på sidan, och de är bekväma hela dagen tack vare det mjuka pälsfodret.
Matériau

Microfibre/Caoutchouc

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Höga stövlar med tjocka sulor för små flickor

Stövletter med tjock sula för små flickor är det perfekta valet för spirande äventyrare. Med sin moderna, trendiga design är dessa stövlar både snygga och funktionella.

Oavsett om det är för en dag i skolan, en familjeutflykt eller en resa med vänner, kommer dessa ridstövlar med tjock sula att vara den perfekta följeslagaren för aktiva små flickor fulla av liv.

Idealisk för små flickor

Våra höga stövlar för små flickor är tillverkade med en tjock sula för extra skydd och komfort.

De här stövlarna är perfekta för små flickor som gillar att leka utomhus och röra på sig, eftersom de ger dem rörelsefrihet samtidigt som de skyddar dem mot väder och vind.

Tjocka ridstövlar för små flickor är ett perfekt val av skor för kalla, blöta dagar. Dessa stövlar är utformade för att ge maximalt skydd mot väder och vind samtidigt som de är bekväma att bära.

0-df5e89.jpeg

Tillverkad av vattentätt...

De här kängorna med tjock sula för små flickor är perfekta för vintern!

De är tillverkade av vattentätt tyg med pälsfoder och har en tjock, halkfri sula som håller fötterna varma och torra.

Kängans ovandel är tillverkad av mjukt, vattenavvisande syntetläder, så att din lilla flickas fötter hålls torra även i vått väder. Stövelns höjd går upp till vaden, vilket ger extra skydd mot vind och kyla.