Halkfria vinterstövlar i fleece för små flickor blå
Halkfria vinterstövlar i fleece för små flickor
965,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Halkfria vinterstövlar i fleece för små flickor

965,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa halkfria vinterstövlar i fleece för små flickor är tillverkade i fleece, vilket gör dem mycket bekväma och varma. De har en halkfri sula som gör dem perfekta för att leka i snön eller gå på vinterpromenader. Den eleganta, färgglada designen kommer garanterat att fallaa små flickor i smaken.
Matériau

PU/Polaire

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Halkfria vinterstövlar i fleece för små flickor

Halksäkra vinterstövlar i fleece för små flickor är det perfekta valet för att hålla ditt barns fötter varma och säkra under de kalla månaderna.

Designen på de halkfria vinterstövlarna i fleece för små flickor är både funktionell och snygg. De finns i en mängd olika ljusa, iögonfallande färger, vilket gör det enkelt för ditt barn att matcha dem med sina favoritkläder.

För att ge skydd mot kyla...

De halkfria vinterstövlarna i fleece för små flickor är utformade för att ge skydd mot kyla.

De är tillverkade av högkvalitativa material som tål slitage och har en mjuk och bekväm innersula i fleece som håller fötterna varma och torra.

Lilla flickors halkfria vinterstövlar i fleece är ett perfekt val för föräldrar som är måna om sina barns säkerhet och komfort under de kalla månaderna.

Finns i en rad olika färger...

Dessa halkfria vinterstövlar i fleece för små flickor är perfekta för kalla och snöiga dagar.

Tillverkade av mjuk, varm fleece och har en innersula i mjuk plysch för optimal komfort.

Finns i flera färger, snygga och supersöta för din flicka.

Yttersulan är utformad med halkskyddsteknik som ger överlägset grepp på hala ytor, så att ditt barn kan leka säkert i snön eller på isen.

Stövlarna är också lätta och flexibla, så att ditt barn kan röra sig fritt utan att känna sig tyngd eller begränsad.