Vattentäta, varma enhörningsgummistövlar för små flickor. Bra kvalitet och mycket bekväma på ett bord
Vattentäta och varma gummistövlar med enhörning för små flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Vattentäta och varma gummistövlar med enhörning för små flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck dessa underbara vattentäta och varma enhörningsgummistövlar för små flickor, perfekta för flickor som gillar att leka utomhus i alla väder! Den supersöta och färgglada enhörningsdesignen kommer garanterat att glädja din lilla flicka, medan de halkfria sulorna ger henne bra grepp på alla underlag.
Matériau

Caoutchouc/Polaire

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vattentäta och varma gummistövlar med enhörning för små flickor

Vattentäta och varma gummistövlar med enhörning för små flickor är det perfekta valet för att hålla ditt barns fötter torra och varma under regniga eller snöiga dagar.

Dessa stövlar är också lätta att ta på tack vare sin praktiska design. De har handtag på sidorna så att ditt barn enkelt kan ta på och av dem utan att behöva hjälp.

Utsmyckad med en förtjusande enhörning

Dessavattentäta och varma gummistövlar för små flickor är perfekta för snöiga och kalla dagar.

De har ett bedårande enhörnings- och regnbågsmönster och pälsfodret är supermjukt och bekvämt.

Vattentäta och varma gummistövlar med enhörning för små flickor är ett perfekt val för regniga och kalla dagar. Dessa stövlar är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att tåla väder och vind och hålla din lilla flickas fötter torra och varma.

Tillverkad av flexibelt material!

De vattentäta och varma gummistövlarna för små flickor är perfekta för vintern.

Tillverkade av ett mjukt, slitstarkt material som gör dem bekväma att bära, men ändå vattentäta och varma.

Stövlarna har ett färgglatt enhörningsmotiv som små flickor kommer att älska. Enhörningsmotivet är bedårande och kommer att ge en touch av nyckfullhet till alla outfits.

De ljusa, glada färgerna gör stövlarna roliga att bära och lätta att matcha med andra outfits. Stövlarna har också en halkfri sula som håller ditt barn säkert när det går på våta eller hala ytor.