Ett par blå regnstövlar med ett tecknat motiv med rymdtema mot en vit bakgrund
Vattentäta gummistövlar för flickor
909,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Vattentäta gummistövlar för flickor

909,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi presenterar våra vattentäta gummistövlar för flickor! Dessa söta och snygga stövlar är perfekta för att hålla din lilla flickas fötter torra och bekväma i vått väder. De är tillverkade av slitstarkt gummi och har en mängd olika söta tecknade serier att välja mellan. Oavsett om ditt barn plaskar i vattenpölar eller leker i regnet kommer dessa regnstövlar garanterat att bli en hit!
Matériau Supérieur

PVC

Matériau de Semelle Extérieure

EVA

Saison

Quatre saisons

Élément mode

Plate-forme

Matériel Doublure

PVC

Forme des pieds

bout rond

Type de Fermeture

SLIP-ON

Hauteur de Bottes

Mi-mollet

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vattentäta gummistövlar för flickor

Tjejernas vattentäta gummistövlar är ett perfekt val för att hålla fötterna torra och skyddade under regniga dagar.

De här stövlarna är inte bara moderiktiga, de är också mycket praktiska. Det höga skaftet ger extra skydd mot stänk och förhindrar att vatten tränger in.

Håll ditt barn torrt när hon har roligt i regnet

Håll din lilla flicka torr och bekväm under regniga dagar med ett par av dessa regnstövlar tillverkade av gummi vattentäta för flickor. Stövlarna är tillverkade med ett övermaterial och foder av PVC för att hålla vattnet ute, medan yttersulan av EVA ger bra grepp på hala ytor. Dessutom finns de i tre härliga färger: rosa, blå eller vit.

Du har 3 bra alternativ

Dessa regnstövlar i gummi är perfekta för att hålla din lilla flickas fötter torra och eleganta på samma gång! Den blå stöveln har ett roligt stellar space-mönster, medan den rosa stöveln har ett urban art-motiv. Den vita stöveln pryds av två vackra regnbågar som fungerar som vinklar.