Casual och moderiktiga sneakers för tjejer i ett hus
Avslappnade och moderiktiga sneakers för tjejer
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Avslappnade och moderiktiga sneakers för tjejer

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Varje liten prinsessa behöver ett par skor: bekväma, snygga och prisvärda. Här är ett par extremt söta träningsskor för flickor till ditt barn. De är avslappnade och moderiktiga.
Tranche d'âge

4 à 12 ans

Sexe

Unisexe

Matériau de Semelle Extérieure

Caoutchouc

Matériel de semelle

PU

Matériel doublure

PU

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Avslappnade och moderiktiga sneakers för tjejer

Designad för att uppfylla kriterierna för en modern sko, dessa träningsskor har en andningsbar textilöverdel för optimal fotventilation. Tygfodret formar sig efter fotens form för perfekt stöd under varje rörelse. Mellansulan ger också utmärkt dämpning, vilket förhindrar risken för trötthet under dagen.

Kort sagt, dessa sneakers är mångsidiga och anpassar sig enkelt till alla klädstilar. De kommer att följa din dotter i alla hennes dagliga aktiviteter: utflykter med hennes vänner eller dagar på college/gymnasium.

Halkfria skor

Dessa flickskor har halkfria sulor, vilket innebär att ditt barn inte ramlar på hala ytor. De är lämpliga för både varmt och kallt väder. De är en garderobsklassiker att ha för ditt barn!

Dessa skor har utformats för att följa flickor varje dag, oavsett om de går till skolan eller shoppar med vänner. De mjuka sulorna ger en bekväm promenad, och de justerbara snörena ger en säker passform när hon jagar sin boll eller dansar till sin favoritlåt.

Casual och moderiktiga sneakers för tjejer i ett hus

En modell för varje dag

Dessa skor för flickor är utmärkta för bebisar som precis har börjat gå. Ditt lilla barn kommer inte att ha några problem med att röra sig bekvämt eftersom de är tillverkade av lätta lädermaterial. Dessa skor är designade med omsorg om detaljerna och erbjuder optimal komfort med stil.

Träningsskorna finns i en mängd olika ljusa färger, som lyser upp den vita skon. Dessutom kan de matchas med vilken outfit som helst tack vare sin mångsidiga, moderna design. De passar lika bra till en klänning, shorts eller jeans.