Tofflor i bomull med kattöron för moderiktiga tjejer
Tofflor i bomull med kattöron för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tofflor i bomull med kattöron för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Välj dessa bomullstofflor med kattöron för flickor. Ditt barn kommer att kunna röra sig runt i huset med stil tack vare dessa söta tofflor. De har kattöron och är dekorerade med strass för extra attraktion!
Tranche d'âge

4 à 12 ans

Saison

Hiver

Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tofflor i bomull med kattöron för flickor

De här tofflorna är perfekta för övernattningar, mysiga dagar hemma eller till och med för att gå hem till en vän.

De är lätta och enkla att ta på, vilket gör dem idealiska för barn som gillar att vara självständiga. Faktum är att du inte ens kommer att höra henne när hon kommer emot dig och kan skrämma dig som en katt.

Plyschiga tofflor för flickor

Den bästa egenskapen hos dessa tofflor för flickor är att de är supersköna tack vare det plyschiga tyget. Ditt barn kommer aldrig att vilja ta av sig dem!

Tofflorna med kattöron i bomull för flickor är en söt och bekväm accessoar som små flickor kommer att älska.

De här tofflorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och fluffiga, vilket ger ditt barns fötter den ultimata känslan av komfort.

Vintertofflor för flickor

Dessa tofflor för flickor är designade med tjocka lager för att hålla fötterna varma. De är halkfria anti-slip för att förhindra att du halkar på släta ytor.

Designen är helt enkelt bedårande, med präglade kattöron på toppen av varje toffel, samt en liten broderad nos och ögon för att ge hela saken liv.

De mjuka, fina pastellfärgerna ger tofflorna en feminin touch, medan den halkfria sulan ser till att ditt barn är säkert när hon rör sig runt i huset.