Trendiga Hello Kitty-träningsskor för flickor
Hello Kitty-träningsskor för flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Hello Kitty-träningsskor för flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Färgglada, attraktiva och roliga, dessa Hello Kitty-mönstrade sneakers låter ditt barn gå med stil! De är det perfekta komplementet till en liten flickas outfit. De är bedårande till alla typer av vardagskläder.
Matériau

Cuir synthétique

Matériel de semelle

latex

Matériel doublure

Synthétique

Âge

5-12 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hello Kitty-träningsskor för flickor

Dessa sneakers har också robusta snören som ger en perfekt anpassningsbar passform så att alla barn kan bära dem så att de passar deras egen stil. Den mjuka sulan följer fotens naturliga kurvor och ger tillräckligt grepp för att din lilla prinsessa aldrig ska halka eller ramla när hon går eller springer omkring.

Perfekta för vardagsbruk, dessa sneakers erbjuder exceptionell komfort och stöd i varje steg.

För Hello Kitty-fans

Hello Kitty-mönstrade träningsskor för flickor är det perfekta valet för små flickor som älskar tecknade serier, ljusa färger och trendigt mode. Dessa skor är designade med känsla för detaljer och har en snygg design med bedårande tryck av den ikoniska Hello Kitty över hela tyget. De finns i flera modeller med olika färger.

De är tillverkade av lättviktiga material som andas och ger optimal komfort hela dagen. Den skumvadderade innersulan ger exceptionellt stöd för foten och absorberar effektivt stötar när du promenerar eller sportar.

Tränare för varje dag

Dessa sneakers för tjejer är också designade med en slitstark och robust halkfri gummisula. De kan skydda deras fötter från smuts och den heta marken på sommaren. De robusta snörena och kardborrebandet framtill ger en säker passform, medan den höga ovandelen omsluter foten perfekt för optimal stabilitet under snabba rörelser.

Perfekta för vardagslekar eller till och med speciella tillfällen som födelsedagar, dessa Hello Kitty-turners kommer att ge en touch av nyckfullhet till alla outfits. De kan bäras med allt från jeans och leggings till din lilla flickas favoritprinsesskjol eller klänning.