Blå skolväska för flickor med en plyschkanin integrerad i väskan
Skolväska för flickor med inbyggd kanin i plysch med stora öron
545,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Skolväska för flickor med inbyggd kanin i plysch med stora öron

545,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Din lilla flicka kommer att älska den här skolväskan med en integrerad kanin i plysch med stora öron! Den är perfekt för att bära alla hennes dagliga nödvändigheter, och den söta kanindesignen kommer att få henne att sticka ut från mängden. Gosedjuret är tillverkat av högkvalitativa material.
Matériau Principal

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Skolväska för flickor med inbyggd kanin i plysch med stora öron

Den lilla flickans skolväska med integrerad storörad kaninplysch är den perfekta följeslagaren för ditt barn under hela skoldagen.

Designad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, kombinerar denna skolväska praktiska egenskaper, komfort och stil för att ge en unik upplevelse för din lilla flicka.

Små skolflickor har något alldeles extra att se fram emot!

Letar du efter en skolväska som kommer att få din lilla flicka att le? Denna skolväska med ett integrerat kaninfluff med stora öron kommer säkert att göra susen! Den söta och kramgoa kaninen kommer säkert att bli en hit hos ditt barn, och väskans praktiska design innebär att de kommer att kunna bära alla sina skolartiklar.

En flickväska är också perfekt att bära med sig på stan eller på utflykter. Så varför inte ge din lilla flicka den här charmiga skolväskan redan idag?

Så gulligt!

Behöver din lilla flicka en ny skolväska? Vi har det perfekta alternativet för henne – en väska som levereras med en inbyggd gosig kanin! Denna skolväska är speciellt utformad för små barn och har en stor plyschkanin på framsidan.

Kaninen har stora fluffiga öron som ditt barn kommer att älska. Dessutom är själva väskan mycket beständig och tillräckligt rymlig för att rymma alla ditt barns skolmaterial.