Set med 3-delade väskor för små flickor, rosa med ett mönster. Bra kvalitet och mycket originella
Väskset i 3 delar för små flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Väskset i 3 delar för små flickor

1477,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta väskset i 3 delar för små flickor är perfekt för ditt barns nästa resa eller skolutflykt. Setet innehåller en 3-delad väska för små flickor, en lunchväska och en pennväska för flickor. Det är det perfekta sättet att bära med sig böcker, skolmaterial och frukost eller godis.
Färg

Rose

Matériau

Nylon

Poids

1.8kg

Sexe

Filles

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Väskset i 3 delar för små flickor

Perfekt storlek för småsaker som pennor, hårspännen eller mynt, denna clutch har en justerbar axelrem så att din lilla flicka kan bära den bekvämt runt axeln.

Den färgglada designen och de roliga mönstren ger alla outfits en touch av nyckfullhet. Alla väskor i detta set är tillverkade med omsorg av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot vardagligt slitage.

Rullande ryggsäck för flickor

Tack vare sin kattmönstrade design och storlek är detta en ideal ryggsäck för unga tjejer. Den har två hjul och ett infällbart handtag för enkel transport.

Detta set innehåller tre olika väskor, var och en med sin egen unika stil och praktiska egenskaper.

Den första väskan är en bedårande ryggsäck med justerbara axelremmar för en bekväm passform.

Rymliga ryggsäckar för flickor

Dessa ryggsäckar för tjejer har gott om utrymme för att bära många saker samtidigt. Remmarna kan justeras för att passa din dotters längd så att hon kan använda den på rätt sätt.

Ryggsäcken är tillverkad av slitstark canvas och har ett stort huvudfack där din lilla flicka kan förvara alla sina viktigaste saker.

Ryggsäcken är dekorerad med färgglada mönster och roliga detaljer som pom-poms och paljetter för att ge en touch av nyckfullhet.