3-delat väskset för moderiktiga tjejer
3-Delat Väskset Frost för flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

3-Delat Väskset Frost för flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta 3-delade väskset för flickor är den perfekta skolaccessoaren för barn i alla åldrar. Med ett Snödrottning-motiv med karaktärerna Elsa, Anna och Olaf kommer din lilla flicka helt enkelt att älska det! Setet innehåller en ryggsäck, en handväska och ett pennfodral.
Matériau

PU

Tranche d'âge

5 à 11 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

3-Delat Väskset Frost för flickor

Tredelade väskset för flickor är oumbärliga accessoarer för spirande unga fashionistas. Dessa set innehåller tre matchande väskor, utformade speciellt för att möta behoven och smakerna hos små flickor. Den första väskan i setet är en rymlig och praktisk ryggsäck.

Den är perfekt för att bära skolböcker, anteckningsböcker och alla tillbehör som behövs för en lyckad skoldag.

Funktionell ryggsäck och handväska

ryggsäcken är tillräckligt rymlig för att din dotter ska kunna bära med sig sina böcker och skolmaterial till skolan. Handväskan kan användas för att ta med snacks eller leksaker på vandringen.

Girl’s väskset i 3 delar är ett perfekt val för unga tjejer som gillar att vara moderiktiga och organiserade. Detta set innehåller tre olika väskor, var och en med sin egen unika funktionalitet och stil.

Multifunktionellt pennfodral för flickor

flickans pennfodral är perfekt för förvaring av pennor och pappersvaror som pennvässare, radergummi, lim, saxar, linjal m.m. Det kan också användas som sminkväska.

Den första väskan är en stor tygväska, perfekt för att bära böcker, kläder eller andra skrymmande föremål.

Den har bekväma handtag för ett enkelt grepp och en dragkedja för att hålla dina tillhörigheter säkra.