Mirakulös rosa ryggsäck för trendiga små flickor
Mirakulös rosa ryggsäck för små flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mirakulös rosa ryggsäck för små flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Älskar din lilla flicka den berömda tecknade filmen Miraculous? Om du letar efter den perfekta väskan till din lilla flicka har du kommit till rätt ställe! Hon kommer att älska denna underbara rosa Miraculous-ryggsäck för flickor med hennes favorithjältinna! Perfekt för skolstarten, din lilla flicka kommer inte att kunna vänta med att bära den och visa upp den för alla sina vänner!
Matériel Doublure

NYLON

Type D'article

Sac à dos

Type de Fermeture

Fermeture éclair

Färg

Blå, Röd, Rose, Svart

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mirakulös rosa ryggsäck för små flickor

Den rosa Miraculous-ryggsäcken för små flickor är en helt bedårande och funktionell accessoar som kommer att tilltala alla fans av den berömda animerade serien. Med sin ljusrosa design och motiv inspirerade av de ikoniska Miraculous-karaktärerna är den här ryggsäcken den perfekta följeslagaren för din lilla flicka på alla hennes dagliga äventyr.

Den har ett rymligt huvudfack som rymmer böcker, anteckningsböcker, leksaker eller till och med ett mellanmål.

Den perfekta väskan för din lilla flicka!

Om din lilla pirat älskar de fantastiska äventyren i den mirakulösa tecknade serien, kommer hon att älska sin nya skolväska ännu mer!

Perfekt för att följa med henne in i det nya året, hon kommer att ta med sig en liten bit av sin favoritvärld varje dag. Den här väskan kommer inte bara att fylla din lilla flicka med glädje tack vare sin design, utan den är också mycket praktisk.

Praktisk och extremt tålig

Den stora förvaringskapaciteten innebär att hon kan ta med sig allt hon behöver, medan de många facken innebär att din lilla flicka kommer att vara perfekt organiserad!

Den är bekväm att bära och har vadderade remmar som fördelar vikten perfekt över axlar och rygg. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa, vattentäta material och är rep- och rivtålig för att klara alla år!