Encanto ryggsäck för små flickor. Bra kvalitet och mycket bekväm
Encanto ryggsäck för små flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Encanto ryggsäck för små flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Älskar din dotter de underbara äventyren i den fantastiska familjen Madrigal? Då vill du inte missa vår magnifika Encanto ryggsäck för små flickor! Den finns i flera lika söta modeller och din lilla flicka kommer att älska den och längta till första skoldagen då hon kan börja bära den! Din dotter kommer att älska att bära denna söta och bedårande ryggsäck.
Matériau Principal

NYLON

Sexe

Filles

Capacité

20 – 35 Litre

Type de poignée/sangle

Souple

Type D'article

Sac à dos

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Encanto ryggsäck för små flickor

Encanto-ryggsäcken för små flickor är en bedårande och funktionell accessoar som är särskilt utformad för spirande små äventyrare.

Med sin färgglada design och lekfulla detaljer är denna ryggsäck perfekt för att följa med ditt barn på dagliga utflykter eller familjesemestrar.

Den perfekta väskan för skolstarten!

Om din dotter är ett fan av den berömda Disney-serien Encanto med den fantastiska familjen Madrigal, då kommer hon att älska denna Encanto väska för liten flicka ännu mer!

Den här söta ryggsäcken har flera scener från den här underbara tecknade serien som barn älskar. …. En sak är säker, den här ryggsäcken kommer att bli en sensation på lekplatsen!

45805-5714f5.jpeg

Praktisk och bekväm att bära

Din lilla flicka kommer inte bara att ta med sig sina favorithjältar varje dag, utan den här väskan är också praktisk och bekväm.

Tillverkad av material som andas och med vadderade remmar avlastar den axlarna samtidigt som dess design fördelar vikten jämnt för att skydda ryggen. Perfekt för skolan, men också för semestern, det här är den perfekta ryggsäcken för din lilla flicka!