Ryggsäck med Hello Kitty-mönster för moderiktiga rosa flickor
Hello Kitty-ryggsäck för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Hello Kitty-ryggsäck för flickor

340,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna Hello Kitty-ryggsäck för flickor är precis vad ditt barn behöver inför skolstarten. Den är inte bara söt och färgglad, den har också gott om plats för alla hennes skolmaterial. Med sin överlägsna kvalitet, bedårande design och praktiska funktioner kommer denna ryggsäck säkert att bli en trogen följeslagare för ditt barn under många års framöver.
Matériau Principal

PVC

Capacité

En dessous de 20 litres

Matériel Doublure

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hello Kitty-ryggsäck för flickor

Den Hello Kitty-mönstrade ryggsäcken för flickor är en bedårande och funktionell accessoar som kommer att glädja fans av denna berömda karaktär. Ryggsäcken är noggrant utformad för att erbjuda den perfekta kombinationen av stil, komfort och funktionalitet.

Ryggsäckens generösa mått gör att den rymmer allt ditt barn behöver utan att bli skrymmande. Hello Kitty-motivet på ryggsäckens framsida är färgglatt och iögonfallande och ger en touch av nyckfullhet och femininitet till den övergripande looken.

Iögonfallande och funktionell ryggsäck för flickor

Ditt barn kommer att älska Hello Kitty-karaktären på denna ryggsäck för tjejer som är både iögonfallande och funktionella. Hon kommer säkert att vara stolt över att bära den i skolan, plus att denna ryggsäck är väldigt lätt så den är enkel för din dotter att bära.

Den mönstrade Hello Kitty-ryggsäcken för flickor är ett måste för alla små flickor som älskar den berömda lilla japanska katten.

Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och motståndskraftig mot vardagligt slitage.

Ryggsäck med Hello Kitty-mönster för moderiktiga rosa flickor

Robust och tålig ryggsäck för flickor

Den här ryggsäcken för flickor är tillverkad av plast med polyesterfoder och är mycket robust och hållbar. Så ditt barn kommer att kunna använda den under lång tid.

Ryggsäckens design är helt enkelt bedårande, med ett Hello Kitty-motiv tryckt över hela väskan.

De ljusa, glada färgerna som används i mönstret ger en touch av lekfullhet och gott humör till varje outfit.